تالار شهيد (تالار میر)
« تالار شهيد» يا همان « تالار مير سابق»، قديميترين تالار مجتمع بوده که تقريباً از همان ابتداي راهاندازي بيمارستان در سال 1325 فعال ميباشد. اين تالار همواره يادآور اساتيد بزرگي همچون دکتر مير، دکتر عزيزي، دکتر قريب و ساير اساتيد که در اين محل تدريس مينمودند، ميباشد. در گذشته بيشتر کنفرانسها و سمينارها در اين محل انجام ميشد. اين تالار داراي 224 متر مربع زير بنا و 150 نفر ظرفيت ميباشد. در سال 1340 به پاس قدرداني از زحمات دکتر يوسف مير اين تالار به نام ايشان نامگذاري شد ولي پس از پيروزي انقلاب اسلامي به نام «تالار شهيد» تغيير کرد.
- هم اکنون تالار شهيد با حفظ اصالت قديمي خود به تمامي امکانات و تجهيزات پيشرفته سمعي- بصري مجهز است و گزارشهاي صبحگاهي گروه داخلي، گراند راند بيمارستان، کنفرانس انجمن ريه و برخي از کلاسهاي دانشجويان در آن برگزار ميشود.
- تالار امام خميني(ره):
- اين تالار در سال 1374 ضلع جنوبي بيمارستان احداث و بهره برداري رسيد. مساحت آن 1250 متر مربع و در دو طبقه با زيربناي 2500 متر مربع و ظرفيت 500 نفر ميباشد. بيشتر کنگرهها و سمينارهاي داخلي و بين المللي دانشگاه در اين تالار انجام ميشود.
- تالار دکتر کابلي:
- اين تالار جنب ساختمان مرکز پزشکي هستهاي بوده و در سال 1381 با مساحت 150 مترمربع و ظرفيت 120 نفر به بهره برداري رسيد. هم اکنون کلاس درس فيزيوپاتولوژي دانشجويان پزشكي (مباني طب داخلي) در آن برگزار ميشود.
-
- تالار شهيد ميرزائي:
- اين تالار در طبقه فوقاني انستيتوکانسر قرار دارد و داراي 98 متر زيربنا و 80 نفر ظرفيت ميباشد.کار بازسازي آن در حال انجام است. در اين تالار کنفرانسهاي هفتگي سرطان ، تومور بورد و ژورنال کلاب گروه جراحی برگزار ميشود.
- تالار تصويربرداري:
- اين تالار در طبقه فوقاني مرکز تصويربرداري قرار دارد و همزمان با افتتاح مرکز در سال 1374 مورد بهره برداري قرار گرفت و داراي 175 مترمربع زيربنا و 200 نفر ظرفيت ميباشد. از اين تالار بيشتر استفادههاي عمومي از قبيل برگزاري مراسم، کلاسهاي راديولوژي و نيز همايشهاي گروههاي آموزشي ميگردد.
- کلاس آموزشی بخش ها:
- گذشته از آن در بیشتر بخش ها کلاس درس اختصاصی برای برنامه های آموزشی هر بخش با ظرفیت 30 تا 40 صندلی اختصاص یافته است.