-
-
- رییس کتابخانه: دکتر هانیه حسینی
- تحصیلات: متخصص بیماریهای داخلی
-
- کتابخانه مرکزی:
- این کتابخانه در سال 1340 در ساختمان امام ایجاد، در سال 1345 گسترش و از سال 1354 بصورت جامع و دانشگاهی به جنب ساختمان ولیعصر عج انتقال یافت و به دنبال ساخت ساختمان مهدی کلینیک و انتقال بخش اورژانس به مکان جدید، کتابخانه از اسفند ماه سال 1390 به مکان جدید خود واقع در ضلع جنوبی غذاخوری، روبروی تالار امام انتقال یافته است. سپس با تکمیل کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی، کتابخانه به طبقه 14 این ساختمان منتقل شد. در حال حاضر این کتابخانه با متراژ بالغ بر 600 متر مربع و ظرقیت مطالعه 82 نفر با نور و تهویه مناسب، مجهز به سایت کامپیوتر به همراه 12 دستگاه، سایت جستجوی منابع به همراه 4 دستگاه، وای فای، مخزن باز بالغ بر 8000 جلد کتاب آرشیو پایان نامه به تعداد 2700 و امکانات رفاهی مناسب (اتوبوفه، سرویس بهداشتی و …) آماده خدمت رسانی به اساتید محترم، پرسنل و فراگیران عزیز می باشد. با توجه به ظرفیت های موجود کتابخانه در آینده ای نزدیک این کتابخانه به یک کتابخانه هوشمند بیمارستان تبدیل می شود.
ساعت کاری کتابخانه مرکزی مجتمع:
- همه روزه از ساعت 7:30 صبح لغایت 12 شب
- تلفن های مستقیم: 93-61197191
- آدرس ایمیل: ikhhch@gmail.com
-
- مخزن:
- مخزن کتابخانه به صورت باز اداره میشود و مراجعین می توانند با ارائه کارت عضویت معتبر به مدت دو هفته و در صورت نیاز و امکان تا یک ماه کتاب به امانت بگیرند. شرایط و امکان عضویت از منوی سمت راست صفحه کتابخانه مرکزی قابل دسترسی است.
-
- سالن مطالعه:
- قرائتخانه با 82 صندلی فعال و با نور و تهویه مناسب و خدمات وای فای، محیطی مناسب برای مراجعین ارجمند می باشد. نظارت به کنترل ورود وخروج اعضا و میهمانان نیز به عهده همکاران بخش امانت می باشد.
-
- سایت رایانه:
- کتابخانه مجهز به یک سایت رایانه با 12 کامپیوتر فعال می باشد که در این بخش علاوه بر خدمات الکترونیکی به مراجعین علاقمند شیوه های نوین استفاده از موتورهای جستجو و پایگاههای اینترنی آموزش داده می شود.
- کتابخانه مجهز به نرم افزار تخصصی و پیش رفته کتابداری آذرسا به آدرس اینترنتی https://centlib.tums.ac.ir میباشد که توسط شرکت پارس آذرخش به روز رسانی می شود. در این نرم افزار تحت وب کلیه منابع کتابخانه های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تهران قابل رویت می باشد.
-
- جستجوی منابع:
- علاوه بر اتاق جستجو که در بالا ذکر شد، کتابخانه دارای 4 سیستم فعال جهت جستجوی منابع کتابخانه ای موجود است.
-
- سفارشات، اهدا، وجین:
- این واحد غنی سازی و تامین منابع علمی جدید برای کتابخانه را عهده دار است، بدین صورت که معمولا در فصل نمایشگاه کتاب با نظرسنجی رسمی از اساتید و دستیاران مجتمع و همچنین نیازسنجی مخزن کتابخانه توسط مسئول سفارش، اقدام به درخواست اولیه، تامین بودجه و خرید می شود.
- در بخش اهدای کتاب، در صورتی که کتابی به کتابخانه هدیه شود، پس از بررسی و تامین نیاز بخش مخزن، با اطلاع اهدا کننده کتابها درقفسه های ویژه ای در معرض نمایش و اختیار مراجعین قرار داده می شود.
- با توجه به حساسیت منابع در کتابخانه های پزشکی و لزوم روزآمد بودن کتابها، هر دو سال یکبار کتب قدیمی طبق فرایند “وجین” کارشناسی شده و از قفسه خارج میشود تا تشریفات اداری لازم جهت امحاء و یا اهدا طبق ضوابط و مقررات انجام گیرد.
- کتابخانه مرکزی مجتمع با داشتن یکی از کامل ترین، گسترده ترین و به روزترین مجموعه های کتب مرجع پزشکی مفتخر است که سالیان متمادی است که اصلی ترین منبع تامین مراجع طرح سوال برای امتحانات بورد تخصصی، ارتقا و پره اینترنی در سطح دانشگاه و کشور می باشد.
-
- امور اداری مدیریت:
- این بخش تسویه حساب دانشجویی و کارمندی، بررسی مراسلات و انجام مکاتبات اداری و پیگیریهای مربوطه را عهده دار است.
این بخش همه روزه آماده خدمت رسانی به مراجعین محترم می باشد.
-
- کتابخانه عمومی:
- این کتابخانه در سال 1386 با مساعدت ریاست وقت مجتمع و بهره گیری از ظرفیتهای موجود تاسیس گردید تا در راستای انجام وظایف فرهنگی کتابخانه با عرضه 2853 کتاب فارسی عمومی در حوزه های دین و عرفان، ادبیات و هنر، تاریخ و مدیریت و … در خدمت برآوردن گوشه ای از نیازهای فرهنگی اعضای محترم مجتمع باشد.
- حفظ پویایی، پرهیز از رکود و روزمرگی و بهبود مستمر کیفیت ارایه خدمات اصلی ترین شعار کتابخانه این است و به همین منظور کارکنان کتابخانه همه ساله در آزمونهای ضمن خدمت مرتبط با حرفه و دوره هایی که از طرف کتابخانه مرکزی برگزار می شود شرکت می کنند. به علاوه هر سال یک تا دو بار از مراجعین بخشهای مختلف کتابخانه توسط پرسشنامه هایی که مخصوص همان نوبت تدوین شده است (با توجه به ویژگیهای زمانی) نظرسنجی می شود.
- کتابخانه انستیتوکانسر:
- کتابخانه تخصصي انستیوکانسر در سال 1336 در طبقه همكف ساختمان انستیتوکانسر ايجاد شد و در سال 1349 با زيربناي 100 متر مربع به طبقه فوقاني انتقال یافت. اين كتابخانه هم اكنون داراي 42 صندلي مطالعه، بوده و در حال حاضر بخش قرائتخانه ای این کتابخانه بصورت 24 ساعته ارائه خدمات می نماید.
- ساعت کاری:
- همه روزه بصورت شبانه روزی